Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Spies frigiver nu næste års vinterrejser

Det er nu, hvis man vil være sikker på at få den helt specifikke vinterrejse til næste år. Spies vinterrejser 2020/2021 bliver i dag frigivet på www.spies.dk , så du allerede nu kan sikre din rejse til et af de populære koncepthoteller Sunwing Family Resorts, OBC by Sunwing og Sunprime Hotels eller til en række andre hoteller og et bredt udvalg destinationer. I vinteren 2020/2021 tilbyder Spies rejser fra både København, Billund og Aalborg og direkte til feriedestinationen. 


-”Selvom næste vinter kan virke fjern, ved vi, at mange mennesker bruger juledagene til at sikre en tur til vintersol næste år. Gran Canaria er fortsat det mest eftertragtede vinterrejsemål, men eksotiske Gambia er også ved at blive meget populært,” siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

”Vores omfattende undersøgelser viser også, at hoteller er en af de væsentligste faktorer og nogen gange vigtigere end destinationen, når der skal bookes ferie. De bedste værelser på de bedste hoteller reserveres først og derfor er det vigtigt at være ude i god tid,” siger Lisbeth Nedergaard.

Top destinationer om vinteren 2020/2021:

1. Gran Canaria

2. Tenerife

3. Madeira

4. Kap Verde

5. Gambia

Ud over klassiske charterture har Spies en bred vifte af sol- og strandture med rutefly, storbyferie, krydstogter og meget mere i programmet.

Tre tendenser for ferien i 2020


Den mellemlange tur er et hit
Vi vil helst kun flyve 6-7 timer for at få varme og sol. Derfor hitter de Canariske øer, Gambia, Kap Verde og Dubai, som alle tre kan nås på 6-7 timer og uden den store tidsforskel.

Charter er mere relevant end nogensinde
Ferierejsende er mere opmærksomme på den bæredygtige rejse og det er den klassiske charterrejse. Spies eget flyselskab, Sunclass Airlines kan ny præsentere reducerede emissioner på 65 g CO2 per passager kilometer, hvor et gennemsnitlig europæisk rutefly udleder 93 g CO2 per passsager kilometer. Derudover foregår al transfer på destination i bus fremfor mange biler og de fleste Spies hoteller er bæredygtighedscertificerede. Spies og de nordiske søsterselskaber tilbyder også et af branchens mest omfattende klimakompensationsprogrammer, hvor alle 1,5 millioner nordiske gæsters flyrejse, uanset luftfartsselskaber, ophold på egne koncepthoteller og alle transfer med bus er klimakompenseret. De mange initiativer inden for bæredygtighed fortsætter også i 2020.

Hotellet er afgørende for en vellykket ferie
Hotellet er meget væsentligt og skræddersyede koncepthoteller er øger popularitet. Spies statistik viser, at gæster, der bor på et af koncepthotellerne Sunwing Family Resorts, OBC by Sunwing og Sunprime Hotels, er dobbelt så tilfredse sammenlignet med andre gæster med et gennemsnitligt kundetilfredshedscore (NPS ) på 51 sammenlignet med 26 for andre hoteller.

Spies omfattende trendrapport viser, at danskerne vil have lidt ekstra, når der på ferie. De vil leve bedre, spise bedre mad og generelt forkæle sige selv. Design bliver stadig vigtigere, ligesom hotellets restauranter såvel som mulighederne for at træne i løbet af ferien er det. Den lokale forbindelse spiller også en stadig vigtigere rolle, for eksempel når det kommer til mad på hotellerne.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines .