Gå til indhold
Spies frigiver sommerrejserne 2022 før tid

Pressemeddelelse -

Spies frigiver sommerrejserne 2022 før tid

Om lidt over en måned starter Spies’ sommersæson, men det er ikke kun årets sommerrejser, som kan bestilles lige nu. Allerede nu retter Spies blikket mod sommeren 2022. I dag starter salget nemlig af næste års sommerrejser til de mest populære rejsemål ved Middelhavet, og det sker før tid pga. den øgede efterspørgsel. Dermed kan størstedelen af Spies’ populære koncepthoteller, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt et stort antal andre populære hoteller bestilles lige nu på Spies.dk. Flere hoteller sættes løbende til salg.


Til næste sommer kommer Spies til at tilbyde sommerrejser fra fem forskellige lufthavne, når flyene letter fra både København, Billund, Aalborg, Odense og Rønne. Dermed kommer de til at dække landet bredt i forhold til afrejselufthavne. 

- I år frigiver vi sommerrejserne tidligere end normalt, da vi ser en øget efterspørgsel i vores salg af rejser til sommersæsonen, men også længere frem. Til næste vinter har vi en øget belægning, som er 23 % bedre i forhold til samme tid sidste år, hvilket tydeligt viser, at danskernes abstinenser efter at rejse er store. Vi kan se, at charterrejsen har fået en renæssance i en tid, hvor tryghed prioriteres højt. Vi ser også, at flere og flere vil forkæles lidt ekstra i ferien med bl.a. bedre hotelværelser. Derfor gælder det også om at være ude i god tid – også hvad angår bestilling af næste års sommerferie, da de bedste værelser på de mest populære hoteller ryger først, siger Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies.

De rejsemål med udvalgte hoteller, som i første omgang kan bestilles, er Cypern, Mallorca, Gran Canaria, Kreta, Rhodos, Tyrkiet og Madeira. Flere rejsemål frigives løbende i løbet af de næste måneder, heriblandt Kroatien, Bulgarien og de små græske øer.

Børnefamilierne tiltrækkes af Spies’ familiekoncept med Lollo & Bernie
Sommersæsonen, især juni-august, er frem for alt den store rejseperiode for børnefamilierne, og hos Spies udgør denne kundegruppe i gennemsnit 36 % af dem, der bestiller en rejse. Over en tredjedel (37 %) bor på Spies’ egne koncepthoteller for familier, de populære Sunwing Family Resorts og O.B.C. by Sunwing, som findes på flere af de store rejsemål ved Middelhavet. Hotellerne lokker ikke kun med gode værelser, træningsmuligheder, aktiviteter for hele familien og god mad – her findes også børnenes favoritter Lollo & Bernie, der inviterer alle børn til den populære børneklub og andre aktiviteter som Lollo & Bernies Mini Disco og skattejagt. For alle voksne, der rejser uden børn, som også udgør en stor kundegruppe, kan Spies tilbyde det populære voksenkoncept Sunprime Hotels, som bl.a. findes på Mallorca med to hoteller.

Emner

Tags


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Jan Vendelbo

Jan Vendelbo

Administrerende direktør 40 53 93 77
Carlos Cebrian

Carlos Cebrian

Produktchef 26 14 26 93

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark