Gå til indhold
Spies har bygget et duftlaboratorie, der bliver parkeret på Spies’ stand under hele Ferie for Alle i dagene fra den 22. til den 24. februar i Herning.
Spies har bygget et duftlaboratorie, der bliver parkeret på Spies’ stand under hele Ferie for Alle i dagene fra den 22. til den 24. februar i Herning.

Pressemeddelelse -

Spies giver dig ferieminder på flaske

Regn, slud og et massivt gråt tæppe over land og by. Vinteren får mange til at længes tilbage til ferien under varmere himmelstrøg. Har du svært ved at genkalde feriefølelsen, er der hjælp at hente, når Spies rykker ind med et duftlaboratorie på Nordens største rejsemesse, Ferie for Alle, i Herning fra den 22. til den 24. februar. Her vil et laboratorie genskabe ferieminderne ved hjælp af netop dufte.

  • Undersøgelser viser, at ferielykken forsvinder allerede to dage efter hjemkomst. På Ferie for Alle vil vi gerne give de besøgende mulighed for at genskabe og forlænge den gode feriefølelse. Sammen med dufteksperter har vi derfor bygget et duftlaboratorie, der på vores store stand kan genskabe danskernes unikke ferieminder gennem den rette sammensætning af dufte – også selv om det er længe siden de besøgende har været afsted, fortæller Spies’ marketingschef, Eva Lundgren.

Lugtesansen er den af vores sanser, der er bedst til at fremkalde minder, som ligger langt væk. - Dufte er derfor udgangspunktet i vort forsøg på at forlænge danskernes gode ferieoplevelse. Vi håber at rigtig mange har lyst til at komme forbi vores stand på Ferie for Alle og drømme sig et smut tilbage i tiden, siger Eva Lundgren, der på udstillingen vil indkapsle de dufte, der udgør essensen af vores unikke ferieminder.

  • På den måde kan vi for en kort stund vende tilbage til de øjeblikke, hvor bekymringer og gråvejr var langt væk, og hvor vi måske muligvis fik skabt minder for livet sammen med dem vi holder allermest af, forklarer Eva Lundgren.

I laboratoriet på Ferie for Alle i Herning fremstiller Spies’ dufteksperter med det samme et personligt duftkit, der er gratis. Man behøver ikke at have rejst med Spies for at få fremstillet sit duftkit.Tekst til video og fotolinks – tryk på linket herunder):

https://www.youtube.com/watch?v=J3czOZ0wxW0

https://www3.spies.dk/spiesdk/presse/ferieminder1.jpg

https://www3.spies.dk/spiesdk/presse/ferieminder3.jpg

Related links

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.