Gå til indhold
Spies indfører fordelagtige afbestillingsvilkår

Pressemeddelelse -

Spies indfører fordelagtige afbestillingsvilkår

Som den eneste større danske rejsearrangør tilbyder Spies nu muligheden for at afbestille rejsen indtil 30 dage før afrejse i foråret og forsommeren. De nye afbestillingsvilkår gælder fra og med den 29. januar 2021 ved nybestillinger af charterrejser med afrejse til og med den 15. juni 2021. For at imødekomme behovet for fleksibilitet under pandemien tilbyder Spies som tidligere også muligheden for at ændre rejsen et ubegrænset antal gange frem til 30 dage før afrejse og en unik tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis rejsen bliver aflyst.

En af de seneste spørgeundersøgelser i Spies’ rejsepanel viser, at flere og flere vælger at bestille en pakkerejse for at få tryghed både under rejsen, og når de bestiller. 43 % af deltagerne i rejsepanelet svarer, at de er mere tilbøjelige til at bestille en pakkerejse i dag i forhold til for et år siden og tryghed fremhæves som en hovedårsag.

De seneste uger har vi oplevet et trendbrud og øget tryk på bestillingerne til sommer, efterår og vinter. Vi ved, at mange vil have noget at længes efter og se frem imod. Samtidig ved vi, at tryghed bliver endnu mere vigtig. Pakkerejsen er derfor blevet mere relevant end nogensinde før, da vi som arrangør har hovedansvaret. Vi vil nu gøre det endnu mere trygt for vores kunder at bestille en rejse med os før højsommeren og indfører derfor denne ekstra tryghed ved bestilling. Dette er udover vores allerede fordelagtige afbestillings- og ændringsregler samt tilbagebetalingsgaranti, som gælder for rejser længere fremme i tiden, siger Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies.

De nye midlertidige afbestillingsvilkår med mulighed for at afbestille indtil 30 dage før afrejse gælder charterrejser med afrejse til og med den 15. juni 2021. Tilbuddet gælder nybestillinger fra og med den 29. januar. For resten af sommersæsonen har Spies tidligere forbedret afbestillingsvilkårene med fri afbestilling indtil 60 dage før afrejse på nybestillinger. Ved bestilling af en charterrejse hos Spies indgår afbestillings- og ændringsforsikringen gratis indtil den 31. oktober 2021. Det betyder bl.a. mulighed for et ubegrænset antal ændringer af rejsen indtil 30 dage før afrejse. For afrejser fra den 1. november 2021 kan dækningen tilkøbes ved nybestilling af en charterrejse.

Øgede sikkerhedsrutiner

Spies har indført øgede rutiner og vilkår for kunder, der bestiller en rejse. Spies' Safe Travel-pakke tager hånd om kunden før og under rejsen med bl.a. øgede sikkerhedsrutiner på hotellerne og flyene samt ekstra tryghed ved bestillingen med mere fordelagtige afbestillings- og ændringsvilkår og en tilbagebetalingsgaranti på 7 dage ved aflysning af rejsen.

Spies’ rejsepanel blev gennemført i december 2020 med 5.226 respondenter.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Sofie Folden Lund

Sofie Folden Lund

Pressekontakt Kommunikationschef 26 36 23 77

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark