Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Spies indsætter ekstra sol-fly i efterårsferien

For at møde den gode efterspørgsel indsætter Spies nu et ekstrafly fra København til Rhodos med afgang Søndag den 11. oktober. Spies’ eget flyselskab, Sunclass Airlines, flyver de 212 gæster direkte til Rhodos og hjem igen en uge senere.

Spies forventer samlet at sende op mod 3000 danskere på efterårsferie til de populære charterdestinationer i uge 42 – heraf skal godt 80 pct. til Grækenland.

  • Grækenland og Cypern er de mest populære destinationer netop nu. Begge steder har siden foråret haft meget lave smittetal, og vi mærker en fortsat ganske stor rejselyst blandt danskerne, der vil ned til sol og strand. Det betyder, at vi allerede har solgt ni ud af 10 rejser i skolernes efterårsferie, og derfor indsætter vi nu et ekstra fly med ca. 200 ekstra pladser, som nok skal blive solgt hurtigt,” fortæller Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

Top 3-listen over de mest populære rejsemål i skolernes efterårsferie ser således ud:

  • 1)Rhodos
  • 2)Cypern
  • 3)Kreta

Der er lige nu omkring 28 grader C på Rhodos. Oktober viser en gennemsnitstemperatur på 25 grader, vandet er ca. 23 grader, og der er i gennemsnit syv solskinstimer om dagen. Derfor kan der bliver god brug for det, som flest efterspørger lige nu: værelser og lejligheder med egen pool – såkaldt ”Swim Out”.

Alle chaterrejser er omfattet af Spies’ tryghedspakke som omfatter gratis afbestillings- og ændringsforsikring samt øget sikkerhedsrutiner og en gratis COVID-19 test med hurtigt testsvar, hvis rejsen går til Cypern.

Related links

Emner

Tags


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Sofie Folden Lund

Sofie Folden Lund

Pressekontakt Kommunikationschef 26 36 23 77

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark