Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Spies indsætter nu Nordens største fly til Mallorca

Det er gået stærkt hos Spies i weekenden, hvor sommerens første charterfly til Mallorca hurtigt blev udsolgt. Derfor har Spies og deres eget flyselskab, Sunclass Airlines, nu indsat Nordens største fly på deres første afgang til Mallorca den 22. maj, så endnu flere solhungrende danskere kan komme sydpå.

Danskerne kan se lyset for enden af tunellen og er nu endelig klar til at rejse sydpå. Det kunne de tydeligt mærke hos Spies i weekenden, hvor sommerens første afgang til Mallorca den 22. maj hurtigt blev udsolgt. Men ingen skal gå forgæves hos Danmarks største rejsearrangør, og derfor bliver det oprindelige Sunclass Airlines-fly med 212 pladser nu erstattet af Nordens største Sunclass Airlines-fly med 396 pladser, som letter fra København.

  • ”Vi oplever virkelig et boom i salget af rejser i disse dage. Det skyldes blandt andet, at danskerne nu kan se, at Mallorca har så lave smittetal, at de rent faktisk vil åbne op på fredag, hvor Udenrigsministeriet hæver incidensgrænsen. Og samtidig er mange blevet endnu mere bevidste om, at de rent faktisk ikke behøver at være færdigvaccineret for at kunne rejse, men blot skal kunne fremvise en negativ COVID-19 test. Så nu vil danskerne bare afsted”, siger Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies.

Når Spies starter sommersæsonen den 22. maj til Mallorca, bliver det med afgange fra både København og Billund. På afgangen fra Billund er der lige nu 25 pladser tilbage.

Spanien er i øjeblikket i gang med at lempe på restriktionerne, hvilket blandt andet betyder, at det natlige udgangsforbud er ophævet mange steder, og der vil igen være rig mulighed for en sen aftendrink.

Udover afgangen til Mallorca den 22. maj har Spies store forhåbninger om, at Gran Canaria også åbner op, så danskerne kan rejse med Spies til den populære kanariske ø fra den 26. maj.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark