Gå til indhold
Spies introducerer charterrejse med tog gennem Europa

Pressemeddelelse -

Spies introducerer charterrejse med tog gennem Europa

Spies Rejser præsenterer nu den første klimavenlige charterrejse med tog til Davos i de schweiziske alper.

Rejsen starter med en godt 19 timers togtur gennem storslåede og afvekslende landskaber og frem til den kendte by Davos. Her venter fem dage med vandreture i bjergene, muligheder for vandsport og indkvartering på firestjernet hotel.

”Vi har lyttet til klimadebatten og er glade for at nu kunne tilbyde et klimavenligt rejsealternativ til vores gæster”, siger Jan Vendelbo, administrerende direktør for Spies. ”Togrejsen er den første af sin slags og er en del af det kontinuerlige og omfattende bæredygtighedsarbejde i Spies, hvor vi blandt andet er først med at klimakompensere samtlige flyrejser for vores gæster,” siger Jan Vendelbo.

Togrejsen er som en klassisk pakkerejse med alle fordele og garantier, og komplet med guider, som allerede på turen til alperne fortæller om områderne, toget kører igennem og de oplevelser, der venter på destinationen. Rejsen til Davos, som er Europas højst beliggende by 1.560 meter over havet i Schweiz, er en vandreferie med ture på alle niveauer vandring, blandt andet langs Silvretta-gletsjeren og byder derudover talrige muligheder for at være aktiv. Her er vandring for alle, men også fremragende forhold for cykling i bjergene eller padle kajak eller SUP på søen.

Gæsterne bor på Hotel Waldhuus med både vandrestier og golfbane lige uden for døren. Davos har en historie som en berømt kursted, og har gennem årene tiltrukket mange, der søgte byens rene luft. I dag er Davos især kendt for World Economic Forum, hvor mange toppolitikere og kendte skikkelser deltager.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Systrar i Bergen, som er en outdoor-virksomhed, der blev startet i 2015 i de italienske alper. Virksomhedens stifter og guide Johanna Nygård ønskede rejser og aktiviteter i bjergene og naturen, hvor hun kunne møde ligesindede med oplevelse snarere end præstation som omdrejningspunkt og det er grundlaget for vandreturene, hvor guiderne fra Systrar i bergen giver dig en oplevelse i bjergene, uanset om du er en erfaren bjergvandrer eller nybegynder.

Priseksempel på togrejse til Davos med Spies

Afrejse: 8/9
Hjemkomst: 15/9
Ophold og vandring: 9/9-14/9
Pris fra 11.995,- pr. person
Pris er pr. person i kupé med 6 senge med tæpper og puder i liggevogn.

Rejsen inkluderer:

  • Rejse med tog t/r fra København
  • 5 overnatninger i dobbeltværelse på Morgenmad
  • Vandreguider fra Systrar i bergen
  • Vandring ifølge program

Related links

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.

Welcome to Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark