Gå til indhold
Spies klar med fodbold-fanrejse til Kroatien 22. september

Pressemeddelelse -

Spies klar med fodbold-fanrejse til Kroatien 22. september

Så er det tid til revanche mod Kroatien i Nations League. Spies, der er fast rejsepartner for DBU, har netop åbnet for salget til kampen den 22. september i Zagreb. Rejsen er inklusiv direkte fly fra København samt hotel og kampbillet med adgang til fan-zonen. Dermed har danske fodboldfans nu mulighed for at tage afsted og støtte A-Herrelandholdet, når de skal forsvare deres førsteplads i Gruppe 1. Spies melder om begrænsede antal pladser på turen, der koster 3995 kr.

Hos Spies, der hylder folkelighed og fællesskab, er man stolt over at være officiel rejsepartner til DBU – og man forventer der bliver rift om pladserne til denne sensommerkamp i Zagreb, en by som ifølge rejsearrangøren også byder på masser af historisk atmosfære, snævre gader, livligt caféliv og shopping-muligheder.

For mere information om kampen og bestilling, læs her: Køb en fodboldrejse til kampen Kroatien-Danmark | Spies

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark