Gå til indhold
Sunwing Resort Makrialos Beach, et af de tre tilbagekøbte hoteller.
Sunwing Resort Makrialos Beach, et af de tre tilbagekøbte hoteller.

Pressemeddelelse -

Spies køber populære hoteller tilbage i Grækenland

Nordic Leisure Travel Group, som omfatter Spies, Ving og Tjäreborg har atter sikret sig ejerskabet af koncepthotellerne Sunwing Resort Kallithea Beach på Rhodos samt Sunwing Resort Makrigialos Beachog Ocean Beach Club på Kreta.

Hotellerne har altid været under ledelse af Nordic Leisure Travel Group og er blandt de allermest populære koncepthoteller hos Spies’ gæster. De tre hoteller har en årrække været ejet af Westfort Capital Ltd., men er altså nu tilbage på nordiske hænder. Administrerende direktør i Spies, Jan Vendelbo, siger om købet:

”De tre hoteller i Grækenland er ikke blot nogle af vores mest populære, men også meget vigtige for vores integrerede forretningsmodel. Derfor føles det ekstra godt, at hotellerne igen er vores. Med dette køb sikrer vi ikke kun hotellerne for fremtiden, men får mulighed for at investere og udvikle hotellerne yderligere, ikke mindst i en endnu mere bæredygtig retning. Ejerskabet giver gode forudsætninger for at øge både vores lønsomhed og vækst”.

Grækenland står til at blive det mest populære sommerrejsemål hos Spies i 2023, når man ser på bookingtal og tilbagemeldinger fra de mere end 6.800 deltagere i rejsearrangørens ’Rejsepanel’. I alt regner Spies med at sende ca. 60.000 danskere til landet i løbet af sommeren 2023, hvilket faktisk er mere end inden coronapandemien.

Top fem over mest populære rejsemål i Grækenland:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Kos
  4. Skiathos
  5. Parga

Top fem over mest populære hoteller i Grækenland:

  1. Sunwing Kallithea Beach Rhodos
  2. Ocean Beach Club – Kreta
  3. Sunprime Miramare Beach Rhodos
  4. Alexandra Beach Kreta
  5. Sunwing Resort Makrigialos Beach

Om hotellerne

De tre opkøbte hotelejendomme har i alt knap 800 værelser med godt 1.900 senge og er blandt de mest populære koncepthoteller i Nordic Leisure Travel Groups portefølje med mange tilbagevendende gæster år efter år og høj kundetilfredshedsscore. De blev oprindeligt bygget og ejet gennem årtier af forgængeren til Nordic Leisure Travel Group. Ejendommene var i mellemperioden ejet af Westfort Capital, en hotelejendomsfond med base i London, som under deres ejerskab investerede betydelig kapital for løbende at forbedre faciliteterne, så hotellerne i dag fremstår i gennemført skandinavisk stil og er målrettet børnefamilier. Spies's modeselskan Nordic Leisure Travel Group ejer dermed fem hoteller nu samt driver 25.

For mere information kontakt Sofie Folden Lund, kommunikationschef i Spies, på sofie.lund@spies.dk / +45 26 36 23 77.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark