Få vores nyheder på mail

Spies nye ejere satser stort

Pressemeddelelse   •   Feb 20, 2020 12:58 CET

Bare tre månederefter opkøbet af Spies, Sunclass Airlines og resten af Ving-gruppen, satser de nye ejere stort på udvikling af den nordiske forretning med væsentlige opkøb og ny adgang til mere end 3000 hoteller. Samtidig peger salgspilene i den rigtige retning.

Spies nye ejere, Strawberry Group, Altor og TDR Capital har allerede foretaget solide investeringer i den nordiske rejsekoncern. I september 2019 blev det spanske hotelselskab AROE opkøbt og de 12 hoteller og godt 2000 værelser fordelt på Mallorca, Menorca og De kanariske øer fik sikret fremtiden hos Spies og søsterselskaberne i Norden. Fem af hotellerne er blandt Spies absolut mest populære: Sunwing Alcudia og Sunprime Waterfront på Mallorca, Sunwing Fañabe Beach på Tenerife og Sunprime Atlantic View og Ocean Beach Club på Gran Canaria.

Godt salg i sommerrejserne

En usædvanligt våd og kold vinter har fået mange til at drømme om sol og varme og derfor har talrige allerede nu bestilt sommerferien og i nogle uger er der ved at være udsolgt på de mest populære hoteller.

”Pilene peger i den rigtige retning og sidste uge kunne vi notere et markant bedre salg end samme tid sidste år, så vi ser meget positivt på fremtiden,” siger Jan Vendelbo, administrerende direktør i Spies.

De seneste måneder har alle i koncernen i tæt samarbejde med ejerne haft fuld fokus på at få den nye nordiske koncern rigtig godt fra start.

”Efteråret og de tidligere ejeres konkurs bød på en del udfordringer både for gæster, medarbejdere og vores samarbejdspartnere. Men vi oplevede samtidig en fantastisk og hjertevarmende opbakning fra vores mange trofaste gæster, som fortsatte med at bestille rejser og dermed gav os muligheden for at kæmpe videre, indtil vi fandt de helt rigtige nye ejere af Spies og søsterselskaberne i Norden,” siger Jan Vendelbo.

Mere end klassisk charter

Hos Spies er der meget mere end den klassiske charterrejse, der sælger godt. Yogarejser med håndplukket instruktør er vanvittigt populære og flere afgange er allerede udsolgt. Derudover tilbyder Spies i alt over 400 rejsemål i 50 forskellige lande i pakkerejser med rutefly, som alle kan sættes sammen som kunderne vil have det. For nylig indgik rejsekoncernen en aftale med Hotelbeds, som giver adgang gennem Spies til over 3000 hoteller over hele verden.

”Det nye samarbejde giver kunderne endnu bedre muligheder og et enormt udvalg af hoteller, specielt i storbyer og til konkurrencedygtige priser”, ” siger Jan Vendelbo

”Vi oplever, at mange responderer meget positivt på vores omfattende arbejde med bæredygtighed, hvor vi som eneste rejsearrangør klimakompenserer samtlige flyrejser, også dem med rutefly.”

For yderligere information, kontakt:

Lisbeth Nedergaard, Head of communications,

Tel: 4176 0272

Mail: Lisbeth.nedergaard@spies.dk

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines .