Gå til indhold
Spies og Red Barnet i nyt nordisk partnerskab

Pressemeddelelse -

Spies og Red Barnet i nyt nordisk partnerskab

Hvert år rejser tusindvis af glade børn og familier på ferie med Spies. Samtidig mangler millioner af børn ude i verden de mest basale muligheder for en tryg og sikker barndom – selvom det er en ret ifølge FN’s Børnekonvention. Spies har netop indgået et treårigt partnerskab med Red Barnet for sammen at sætte børnerettigheder på verdenskortet og kæmpe for et godt og trygt børneliv - uanset om man vokser op i Køge eller Krabi.

I løbet af Spies’ mere end 60 år i branchen har rejsearrangøren været involveret i forskellige projekter på en række destinationer, herunder Thailand, Mexico og Gambia. Nu har man i Spies og de nordiske søsterselskaber, Ving og Tjæreborg, taget et kollektivt og langsigtet skridt sammen med verdens største børnerettighedsorganisation.

Adm. direktør hos Spies, Jan Vendelbo, siger: ”At skabe et trygt og inkluderende børnemiljø med plads til leg og udfoldelse er i fokus, når vi modtager vores mindste gæster ude på rejsemålene. Men selvom et godt børneliv er en grundlæggende ret for alle børn, så er det langt fra alle forundt. Gennem samarbejdet med Red Barnet kan vi bidrage til at øge kendskabet til børns rettigheder og støtte arbejdet for at sikre bedre vilkår for udsatte børn i de lande, vi rejser til.”

Med udgangspunkt i FN’s Børnekonvention og den ekspertise, der er i Red Barnet, vil man hos Spies:

  • Fokusere ekstra på at skabe trygge og inkluderende miljøer for børn, der rejser med Spies på ferie. Miljøer, hvor der er plads til leg, glæde, udfoldelse og trygt samvær.
  • Sammen med deres gæster støtte Red Barnets arbejde for at sikre et godt og trygt liv for udsatte børn rundt om i verden – særligt på de rejsemål, Spies udbyder rejser til.
  • Hjælpe Red Barnet med at sprede kendskabet til børns rettigheder, og hvor fundamentalt det er selv at stå fast på sine rettigheder, være en god kammerat overfor ens nærmeste og skabe tolerance overfor børn ude i verden.

”Alle børn har ret til at overleve og at leve. De har ret til at være trygge og trives og til at få en god skolegang. Det kæmper Red Barnet for. Vi står altid på børnenes side. Vi samarbejder med stor glæde med virksomheder, der også gerne vil gøre en forskel for verdens udsatte børn, så vi sammen kan arbejde for, at børn får det trygge liv, de har krav på og ret til. Vi er meget glade for samarbejdet og støtten,” siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red Barnet.

For yderligere information, kontakt kommunikationschef Sofie Folden Lund, sofie.lund@spies.dk

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark