Gå til indhold
Spies oplever storby-boom: Danskerne vil på storbyferie igen

Pressemeddelelse -

Spies oplever storby-boom: Danskerne vil på storbyferie igen

Spies oplever lige nu en stor stigning i bestillinger af storbyferier blandt danskerne. Samlet set er der solgt 29 procent flere storbyferier i forhold til 2019. Og så har Rom for første gang i mange år slået London af pinden som danskernes absolutte favoritby. Således er bestillingerne til den italienske hovedstad steget med hele 87 procent sammenlignet med 2019 på samme tid. Også byer som Barcelona og Paris vækster meget, hvorimod der ses et fald i rejser til Prag - og ikke mindst London. Sidstnævnte spås dog at stige igen, så snart England lemper indrejserestriktionerne.

Kommunikationschef hos Spies, Sofie Folden Lund siger: ”Vi har over de seneste måneder oplevet en massiv stigning på vores sol- og badeferier. Men nu ser vi også, at danskerne i den grad er klar til at tage på storbyferie igen – og endda på et niveau, der overstiger 2019. Og med 95 procent udsolgt på vores charterrejser i uge 42 er det virkelig dejligt, at der findes populære alternativer, som blandt andet de sydeuropæiske storbyferier.”

Top 5 over de mest søgte storbyer i efteråret 2021 på spies.dk:

  1. Rom
  2. Paris
  3. Barcelona
  4. London
  5. Prag

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark