Gå til indhold
Spies Rejser lancerer nyt online børneunivers

Pressemeddelelse -

Spies Rejser lancerer nyt online børneunivers

Med over 55 millioner visninger på YouTube er Spies’ populære maskotter Lollo & Bernie fast inventar hos børnefamilier rundt om i Norden, ligesom de to maskotter rejser rundt mellem selskabets destinationer og tager imod de mindste gæster på 21 af Spies’ familiehoteller rundt om i verden. For at imødekomme den enorme popularitet lancerer den nordiske rejsekoncern bag Spies nu et digitalt Lollo & Bernie univers i alle fire nordiske lande.

Inden sommerferien starter har halvdelen af Spies’ chartergæster med stor sandsynlighed bestilt en rejse til et af de 21 hoteller, hvor børn kan møde giraffen Lollo og bjørnen Bernie til en dans, et kram eller gymnastik ved poolen. Alene i vinterferiens uge 7 og 8 forventer man fra Danmarks største rejsearrangør at sende ca. 3000 børnefamilier afsted på ferie til Lollo & Bernie-hoteller under sydens sol.

Nu lanceres så også lollobernie.com, en helt ny platform med en webshop, Lollo & Bernie Club og en omfattende line-up af dans og aktiviteter, som man kan genkende fra sin familieferie. Med lanceringen håber man, udover at imødekomme de mange Lollo & Bernie-fans, også at nå ud til dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med Spies’ maskotter. Kvinden bag de to maskotter for Spies’ nordiske koncern, Nordic Leisure Travel Group, Sharni Breinholt siger:

” Vi har indtil nu følt, at vi "mistede" børnefamilierne lidt, når de kom hjem fra en ferierejse. Derfor er jeg meget begejstret for, at vi nu kan forlænge ferieeffekten og byde alle børnefamilier velkommen i Lollo & Bernies magiske verden rent digitalt. Med den nye platform kan vi både øge kendskab og udvide konceptet yderligere, ligesom vi også vil investere endnu mere i e-commerce og digitale oplevelser, som der er gode forudsætninger for med dette univers”, siger hun.

Om Lollo & Bernie

Lollo & Bernies historie strækker sig flere årtier tilbage. Lollo blev "født" allerede i midten af 1970'erne og fik siden følgeskab af Bernie i 1994. Gennem årene har varemærket udviklet sig og er et yderst populært element i rigtig mange børnefamiliers ferierejse med Spies. Maskotternes film på YouTube har over 55 millioner visninger på nordisk plan, og de små tøjdyr er nogle af de mest solgte varer i webshoppen, på Spies’ egne Sunclass Airlines-fly og ude på hotellerne.

Lollobernie.com er udviklet in-house hos Spies/Nordic Leisure Travel Group og er tilgængelig for alle. For at blive medlem af Lollo & Bernie Club skal man være fyldt 18 år, hvorfor det vil være et medlemskab man har som familie.

For yderligere information, kontakt kommunikationschef Sofie Folden Lund, Sofie.lund@spies.dk 26 36 23 77

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark