Gå til indhold
Spies sætter dyrene fri i nyt samarbejde

Pressemeddelelse -

Spies sætter dyrene fri i nyt samarbejde

Tiden med delfinshow og elefantridning er for alvor forbi. Det sætter Spies nu en tydelig streg under med et netop indgået partnerskab med den verdensomspændende dyrebeskyttelsesorganisation World Animal Protection. Sammen vil de to partnere guide gæster til dyrevenlige rejseoplevelser, hvor man er sikker på, at dyrene opleves i naturlige omgivelser uden løveklap, selfies og dansende aber.

Fra denne sommer trækker World Animal Protection i guidetrøjen som en del af Spies’ samlede bæredygtighedsindsats. Danmarks største rejsearrangør, der er en del af nordiske Nordic Leisure Travel Group, har nemlig indgået et partnerskab med dyrebeskyttelsesorganisationen World Animal Protection. Samarbejdet skal sikre, at dyrevelfærd er i højsædet på Spies’ rejser.


Hos World Animal Protection er der stor glæde over samarbejdet med den nordiske rejsegigant:
“Vi glæder os over, at en af rejsebranchens helt store spillere nu er gået all-in og fremover vil gøre brug af vores ekspertise. Det er nemlig uhyre vigtigt, at de store rejseudbydere går foran, og insisterer på at være en del af løsningen”, siger animal scientist Stephanie Kruuse Klausen, World Animal Protection Danmark.


Spies har i flere år haft en hensynsfuld politik i forhold til oplevelser med dyr på deres destinationer. Man har blandt andet for flere år siden stoppet for udflugter til delfin- og andre underholdningsshows med vilde dyr. Nu har man så taget endnu et skridt, og sammen med World Animal Protection udarbejdet en helhedspolitik, der helt overordnet betyder, at alle oplevelser med vilde dyr fremover sker på dyrenes præmisser i deres naturlige miljø og altid med dyrevelfærd i centrum.

Vil guide udenom løveklap, selfies og dansende aber
Spies lægger med dette samarbejde endnu mere afstand til rejseoplevelser, hvor dyr agerer underholdning for gæster. Man vil i stedet lægge ekstra vægt på at guide gæsterne, så de er opmærksomme på ikke at snuble i de faldgruber, som turister ofte støder på, som f.eks. at klappe løver og tigre, tage selfies med vilde dyr, eller betale for at se dansende aber og bjørne.

“Vi ser frem til vores samarbejde, som allerede er godt i gang. Vi er sikre på, at det vil blive til stor gavn både for vores gæster, og i forhold til at styrke relationen til vores lokale samarbejdspartnere”, siger Sofie Folden Lund, presse- og kommunikationschef hos Spies. Hun tilføjer: “Vi ser vores nye partnerskab som en forsikring, der garanterer, at vores gæster trygt og ansvarligt kan nyde dyrene i naturlige omgivelser, når de rejser til vores mange rejsemål. Og vi ser det også som en særlig mulighed for at udvikle nye, spændende oplevelser med omtanke,” siger kommunikationschefen fra Spies.

Partnerskabet mellem Nordens største rejsearrangør og den globale dyrebeskyttelsesorganisation, betyder, at World Animal Protection fremover vil rådgive Spies i spørgsmål om dyr og dyrevelfærd i forhold til koncernens nuværende og kommende destinationer.

“Når Nordens største rejsekoncern indgår i det her samarbejde, vil det uden tvivl få en positiv effekt for både dyr, mennesker og natur helt ud i de fjerneste hjørner af kloden. Derudover er vores partnerskab også en oplagt mulighed for, at vi på længere sigt kan være med til at inspirere Spies til at udvikle nye oplevelser med frie dyr rundt omkring i verden. Vi opererer jo i mange lande og støtter blandt andet hval-parker” i Spanien og USA, har bjørnereservater i Tyrkiet og Rumænien samt elefant-reservater i Thailand,” siger Stephanie Kruuse Klausen fra World Animal Protection.

For yderligere information se her: Omtanke for dyrene | Spies og kontakt Kommunikations- og pressechef Sofie Folden Lund, sofie.lund@spies.dk

Fakta:

World Animal Protection er en international dyrebeskyttelsesorganisation, der opererer i mere end 50 lande.
WAP har blandt andet afdelinger i Indien, USA, Kina, Canada, London, Thailand, Australien og Brasilien.
WAP har status som rådgiver i både FN og EuropaRådet.


Spies er Nordens førende rejsekoncern med over 400 rejsemål i mere end 60 lande og tæller også rejsearrangørerne Ving i Sverige og Norge, Globetrotter i Sverige samt Tjaereborg i Finland.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark