Gå til indhold
Spies satser på rekordantal træningsrejser i 2022

Pressemeddelelse -

Spies satser på rekordantal træningsrejser i 2022

Noget tyder på, at danskerne trænger til at komme ud af coronaformen og tilbage til et aktivt liv fyldt med bevægelse og rejseoplevelser. Hvis man kigger i tallene hos Danmarks største rejsearrangør, Spies, der generelt oplever et boom i rejser her i efteråret – så er der ikke mindst stor efterspørgsel på træningsrejser de næste par måneder. Specielt yogarejser hitter. Her er 12 ud af 15 ture i efteråret nu fuldstændig udsolgt. Nu åbner Spies så op for en stor mængde træningsrejser i 2022 indenfor blandt andet yoga, cykel og vandring. Med over 35 træningsrejser alene i årets første halvdel tegner 2022 til at blive den største satsning nogensinde indenfor sports- og træningsrejser for Spies.

Der bliver rig mulighed for at få pulsen op, sindet i ro og teknikken finpudset i 2022. Op mod 4.000 danskere regner man hos Spies med at sende afsted på sports- og træningsrejser i 2022, enten i private grupper eller som en del af nye træningsfællesskaber. Cykel- og yogarejser ligger ikke overraskende i front og tegner sig for ca. 85 procent af alle træningsrejser indtil videre. Men også tennis-, padel- og vandreferier ventes at blive populære til næste år.

Indtil videre har over 35 træningsrejser fundet vej til programmet hos Spies i første halvdel af 2022, og man forventer, at der kommer yderligere til, ligesom man i de kommende måneder vil lancere efterårets program. Den store satsning på træningsrejser handler om dels at imødekomme gæsternes stigende ønsker om endnu mere bevægelse i deres ferier – og at tilbyde flere skræddersyede træningsforløb under optimale forhold.

Kommunikationschef, Sofie Folden Lund, siger: ”Den stigning, vi har set i Danmark igennem en del år indenfor især cykling og yoga, slår stærkt igennem i danskernes rejseønsker. Men også nye sportsgrene som eksempelvis padeltennis – og ikke mindst vandreture, der virkelig er blevet populært under corona-lockdown - vinder frem. Det vil vi, som Danmarks største rejsearrangør, selvfølgelig imødekomme med en bred vifte af træningsstilbud og skræddersyede sportsrejser.”

Sofie Folden Lund påpeger desuden, at man udover de helt skræddersyede og tematiserede træningsrejser, også skruer endnu mere op for udbuddet af hoteller med sportsfaciliteter for hele familien. I 2022 vil man således kunne vælge imellem hele 29 træningshoteller, hvor man som gæst helt selv vælger, om man er på en træningsrejse med ferie eller en ferierejse med træning.

Læs mere om de nye træningsrejser med instruktører i 2022 her Aktiv ferie og sportsrejser | Spies

For yderligere info kontakt: Kommunikations- og pressechef Sofie Folden Lund: sofie.lund@spies.dk/ 26 36 23 77

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark