Få vores nyheder på mail

Spies satser stort på Aalborg Lufthavn

Pressemeddelelse   •   Apr 06, 2018 10:47 CEST

Spies flyver både sommer og vinter fra Aalborg til evigt populære Gran Canaria. Her kan man bl.a. bo på det nye Ocean Beach Club by Sunwing.

Spies øger nu sit fokus på jyske lufthavne med øget kapacitet og flere afgange. Specielt skrues der op for blusset fra Aalborg Lufthavn. Tyrkiet er igen et populært rejsemål og Danmarks største rejsearrangør har derfor valgt i den kommende skoleferie at indsætte et ekstrafly fra Aalborg til Antalya. Dette fly er med til at øge sommerkapaciteten fra det nordjyske med 1.184 rejser.

- Ekstraflyet har vi overtaget fra en anden rejseudbyder, som har valgt at skære ned. Det bliver et supplement til vores eksisterende Antalya-fly fra Aalborg, hvor vi allerede har solgt over 60 pct. af rejserne. Vores nyhed denne sommer fra Aalborg er Cypern – et af de mest fremgangsrige rejsemål lige nu, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Efter en lidt vejrmæssigt barsk vinter, er der også kommet godt gang i salget af vinterrejser. Her udvider Spies sit program fra Aalborg med den kanariske ø Fuerteventura og Egypten.

Sammenligner vi årets Aalborg-program med sidste sommer, ser vi en stigning i kapaciteten på ca. 20 pct., mens vinterproduktionen vokser med hele45 pct. Om sommeren er de mest populære rejsemål Mallorca og Cypern, mens nordjyderne prioriterer Gran Canaria, Tenerife og Thailand om vinteren, siger Torben Andersen.


Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.