Gå til indhold
Spies skyder sommer 2021 i gang

Pressemeddelelse -

Spies skyder sommer 2021 i gang

For i dag frigiver Spies sommer 2021 rejser til de mest populære destinationer i Middelhavslandene. Her er det de kendte steder i Grækenland, Cypern, Spanien og Tyrkiet, der bliver de mest eftertragtede og det forventes, at Spies populære hoteller Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C af Sunwing igen vil være dem, der først kan melde om udsolgt.

”Vi glæder os så uendelig meget til at kunne byde vores gæster velkommen på ferie igen. Vores undersøgelser viser helt tydeligt, at feriedrømmene er stærkere end nogensinde. Det er simpelthen umuligt at holde ferie over et teams eller andre digitale måder – danskerne vil have deres ferie tilbage og de kan næsten ikke vente med at lande i varmen og mærke sandstrand, sol og sommer,” siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

At rejse trygt er afgørende for Spies, og derfor har vi netop lanceret en omfattende handlingsplan ”Safe Travel” for en tryg rejse. Planen beskriver i detaljer de nye rutiner på fly, hotel og transfer og gennem hele rejsen. Præcis som tidligere får kunderne en tryghedspakke med mulighed for at gratis kunne ændre i rejsen.

”Det er afgørende, at vores gæster ved, at vi tager alle forholdsregler og har styr på procedurerne fra det øjeblik, de kommer ombord på et af vores Sunclass Airlines fly, mens bor på vores hoteller og deltager i aktiviteter på en Spies rejse. Derfor vil de nye tiltag være implementeret, når vi igen kan byde vores gæster velkommen til deres bedste uger på året,” siger Lisbeth Nedergaard.

Rejs trygt med Spies

En sundhedstryg rejse er blevet endnu mere væsentlig i en tid præget af corona. Derfor har Spies netop lanceret den omfattende handlingsplan ”Safe Travel” med klare retningslinjer for en sikker rejse, både med nye hygiejne- og sikkerhedstiltag gennem hele rejsen.

På Spies’ egne hoteller introduceres en sæt rutiner, som blandt andet omfatter en passende begrænsning af antal deltagere i aktiviteter ligesom antal passagerer i transferbusser tilpasses de lokale retningslinjer.

Ombord på Sunclass Airlines, Spies eget flyselskab, er alle procedurer baseret på anbefalingerne fra lokale myndigheder og EASA (den europæiske myndighed for luftfartssikkerhed), og vi samarbejder også tæt med vores flypartnere. Derudover vil vi også fortsat samarbejde med medlemmerne i EASA for at udveksle erfaringer og udvikler procedurer.

Der er online check-in for at begrænse kontakten i lufthavnen. Både passagerer og kabinebesætning skal bære ansigtsmasker og servering tilpasses forskrifter om hygiejne. Alle Sunclass Airlines fly er udstyret med HEPA-filtre, som fanger 99,6% af alle støvpartikler og luftbårne vira og bakterier. En konstant nedadgående luftstrøm mindsker risikoen for krydskontaminering. Alt luft i kabinen er filtreret og fornyes hver 2.-3. minut.

En tryg bestilling

For at sikre kunderne tryghed og fuld fleksibilitet, giver Spies gratis afbestillings- og ændringsforsikring ved bestilling af en ny rejse med charterfly.

Emner

Tags


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Pressekontakt

Sofie Folden Lund

Sofie Folden Lund

Pressekontakt Kommunikationschef 26 36 23 77

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark