Gå til indhold
De 18 voksenhoteller Sunprime Resorts er medvirkende årsag til, at Spies også voksede i 2017. Et af hotellerne med en aldersgrænse på 16 år er Sunprime Miramare på Rhodos.
De 18 voksenhoteller Sunprime Resorts er medvirkende årsag til, at Spies også voksede i 2017. Et af hotellerne med en aldersgrænse på 16 år er Sunprime Miramare på Rhodos.

Pressemeddelelse -

Spies ”stikker af” på rejsemarkedet

Spies fortsætter med at konsolidere sig som Danmarks markant største rejsearrangør. I regnskabsåret 2017/2018, hvor vinter- og sommersæsonen indgår, sendte selskabet 273.669 på ferie – en fremgang på fem pct. i forhold til året før. Markedets hidtidige nummer to, TUI (tidligere Star Tour), gik tilbage og Apollo (REWE) er nu Danmarks næststørste rejsearrangør.

Det fremgår af den årsopgørelse, som sammenslutningen af rejsearrangører i Danmark, RID, har sammensat. Den omfatter antallet af medlemmernes solgte ferierejser i Danmark med afrejse fra danske lufthavne. Cirka 25 pct. af de rejsende valgte at rejse med Spies.

  • Vi er glade og stolte over, at vi har styrket vores position som markedsleder. Vi er nu 56 pct. større end nummer to på markedet, Apollo, der har skubbet det tidligere Star Tour, nu TUI, ned på en tredjeplads foran Bravo Tours. Det er den historisk største forskel på nr. 1 og 2 i Danmark. For fem år siden var forskellen på blot ca. otte pct., siger administrerende direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Han forklarer Spies’ succes med en kontinuerlig satsning på udvikling af egne unikke hotelkoncepter, som er målrettet mod familier og hoteller for voksne. - Samtidig oplever vi en markant vækst på fleksible rejser med rutefly til bl.a. storbyer og eksotiske rejsemål. Det har, sammen med en konstant fokus på at give vores gæster den bedst mulige ferie, bidraget til vores stærke position på markedet, siger Jan Vendelbo.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.