Gå til indhold
Marsa Alam byder på fine strande, fantastisk snorkling og smukke koralrev, som er lige så klare og farvestrålende som i Makadi Bay. I november er gennemsnitstemperaturen 26 grader og vandet 22 grader.
Marsa Alam byder på fine strande, fantastisk snorkling og smukke koralrev, som er lige så klare og farvestrålende som i Makadi Bay. I november er gennemsnitstemperaturen 26 grader og vandet 22 grader.

Pressemeddelelse -

Spies tilbyder nyt vinterrejsemål i solrige Egypten

Et fantastisk klima året rundt, endeløse sandstrande og en relativ kort flyrejse er bare tre gode grunde til, at
Marsa Alam er Spies nyeste destination i Egypten. Fra oktober er der afgang hver tirsdag direkte til sol, varme og sandstrand.

Den næsten ukendte ferieby Marsa Alam i Egypten har de fineste sandstrande, en afslappet atmosfære og direkte adgang til nogle af verdens bedste muligheder for snorkling, dykning og kitesurfing. Stedet er også kendt for at være hjemsted for havskildpadder, og man kan endda opleve søkøer i vandet omkring Abu Dabab Bay.

I Marsa Alam har Spies flere gode og familievenlige hoteller med egen strand, mulighed for All Inclusive, og det er også stedet, hvor du kan opleve den helt specielle stemning ved at holde ferie og være omgivet af en fascinerende ørken.

”Vores gæster er meget glade for Egypten, og vi har gennem mange år oplevet stigende efterspørgsel på rejser til Hurghada. Derfor er det en fornøjelse at kunne tilbyde en helt ny destination i Egypten. Stedet er skønt, og jeg er sikker på, at vores gæster vil blive meget begejstrede for Marsa Alam,” siger Carlos Cebrian, Produktchef i Spies.

Spies starter rejser til Marsa Alam fra oktober 2019 og frem til april. Vi flyver direkte til Marsa Alam lufthavn, som ligger uden for Port Ghalib. Flyvetiden er ca. 5 timer. Vi flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, hvor du har mulighed for at bestille et godt måltid hjemmefra og handle toldfrit i Airshoppen, som frister med over 1.200 internationale produkter fra favoritbrands og er Nordens billigste taxfree.

Spies-hotel i Marsa Alam Spies' Family Garden Gorgonia Beach Resort er et familievenligt hotel, beliggende på en kilometer lang sandstrand i Wadi El Gemal National Park. Hotellet har adgang til eget koralrev i Det Røde Hav og kan derfor byde på snorkling i verdensklasse. Derudover er der blandt andet tre swimmingpools, tennis, fitness og mange andre aktiviteter for store og små, og med All Inclusive har du mulighed for at spise præcis, som det passer dig.

Spies har flere andre hoteller i Marsa Alam. Se mere på www.spies.dk

Priseksempel:
Fly fra København til Marsa Alam med afrejse 10. december 2019.
Hotel Gorgonia Beach Resort i dobbeltværelse med All Inclusive i en uge.
1 uge fra 4.499,- pr. person

For yderligere billeder eller information kontakt:Kommunikationschef Lisbeth Nedergaard, telefon 4176 0272
Produktchef Carlos Cebrian, telefon 2614 2693

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i Storbritannien, er med over 100 moderne og miljøvenlige fly et af Europas største ferieflyselskaber.