Gå til indhold
Stjerneinstruktør skaber magi i Spies’ nye kampagne ”Ferieeffekten”

Pressemeddelelse -

Stjerneinstruktør skaber magi i Spies’ nye kampagne ”Ferieeffekten”

Vi kender det alle. Det, der sker med os på en rigtig god ferie. Den forvandling, der kryber ind under huden og gør alting bedre og lettere. En næsten magisk følelse og fornemmelse af at svæve på en sky. Det er præcis den følelse, en helt ny kampagne fra Danmarks største rejsearrangør, Spies, vil forføre os med hen over julen. Til at hjælpe med den fortælling har man hentet den svenske filmskaber Adam Berg, der blandt andet har instrueret reklamer til Super Bowl.

Mens hele familien Danmark sidder samlet om julefrokostbordet 2. juledag, lancerer Spies årets største kampagne. Og det bliver alt andet end julestemning, der svæver ind i stuerne fra den 26. december. Der er nemlig sommermagi på skærmen med hele fire reklamefilm under temaet "Ferieeffekten" - et koncept, der på drømmende vis beskriver den magiske følelse af velvære, der opstår, når vi er på en rigtig god ferie.

Spies vil skille sig ud med nyt begreb

Brand Manager i Spies, Maria Byskov, der er en del af Spies’ inhouse marketingafdeling, udtaler: ” Vi har opfundet et nyt begreb til at beskrive den følelse af well-being, man får på en rigtig god ferie. Vi kalder det ”Ferieeffekten” - noget vi i al beskedenhed mener, vi er de bedste til at levere. Og med denne kampagne tror vi virkelig på, at vi vil skille os ud og vække den rejselyst, vi ved er derude, understreger hun.

Super Bowl-instruktør bag kampagnefilmene

”Ferieeffekten” er udviklet i samarbejde med det svenske reklamebureau, Åkestam Holst, der er en del af den nordiske bureaualliance NoA med blandt andet det danske søsterbureau &Co. Bag filmproduktionen står den kendte kommercielle filmskaber, Adam Berg, som tidligere har produceret markante reklamer for store internationale virksomheder som Apple, DHL, Über, Budweiser og for Superbowl, og som nu er aktuel med Netflix-actionfilmen ”Black Crab” med blandt andre Noomi Rapace.

Reklamefilmene er optaget i Thailand, et af Spies’ mest populære vinterrejsemål, som netop efter flere års nedlukning atter tager imod tusindvis af danske gæster hen over vinteren. Der er i alt produceret fire forskellige kampagnefilm på henholdsvis 30 og 15 sekunder med taktiske budskaber og gode rejsetilbud. Filmene bliver blandt andet vist på alle de store tv-kanaler og gennem online video.

Bredt mediemix

Udover reklamefilmene investerer Spies i et bredt mediemix over en periode på 15 uger. Kampagnen vil blandt andet skabe ’ferieeffekt’ gennem store digitale formater, YouTube, via sociale medier og i Spies’ egne kanaler. Der investeres desuden i printannoncering, primært i den nationale dagspresse, men også i lokale medier, ugeblade og udvalgte magasiner.

Teamet bag "Ferieeffekten"

Spies’ Inhouse Marketing afdeling

Reklamebureauet Åkestam Holst

Adam Berg, Film Director

Nicke Johansson, fotograf

Musik: Genindspilning af Bill Withers - Lovely Day produceret af Stefan Olsson med vokal af Graciela Chin A Loi.

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Relateret materiale

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark