Gå til indhold
Syv ud af 10 sommerrejser solgt – nu opruster Spies med tre store ekstra fly til efterårsferien.

Pressemeddelelse -

Syv ud af 10 sommerrejser solgt – nu opruster Spies med tre store ekstra fly til efterårsferien.

På kalenderårets første sommerdag og med udsigt til at sende ca. 60.000 gæster afsted i skolernes sommerferie melder Danmarks største rejsearrangør, Spies, allerede nu ud, at de opruster til efteråret. Det gør man ved at sætte tre ekstra fly ind i skolernes efterårsferie, hvilket giver næsten 1000 ekstra pladser. Grunden er øget efterspørgsel i sensommeren – og op mod den populære uge 42.

Mallorca, Tyrkiet, Rhodos, Cypern og Kreta. Skal du på badeferie til sommer, er der stor sandsynlighed for, at det er på et af disse fem rejsemål. Hele 70 procent af Spies’ sommerferiegæster skal nemlig holde ferie her. Det er også derfor, at man allerede nu i Spies netop opruster på Mallorca og Rhodos i efterårsferien med tre af selskabet største Sunclass Airlines-fly, ligesom det er på Rhodos og Mallorca, at man driver de største og allermest populære familie-koncepthoteller, Sunwing Kallithea Beach og Sunwing Alcudia Beach, som kan melde stort set udsolgt i sommerferien.

Rejseekspert: ”Jeg foretrækker at rejse i juni. Genialt og overset tidspunkt”.

Blomster, frodig natur og markeder, der bugner af frisk frugt i sæson. God plads ved pool og strand, behagelige temperaturer - kombineret med lokal stemning. Det er, hvad Spies’ rejseekspert, Zakaria Lamnaouar siger om de sydeuropæiske rejsemål i juni. Juni er Zakarias Lamnaouars yndlings-tidspunkt at stikke afsted på, og han undrer sig over, at der ikke er endnu flere, der gør det samme. Zakaria Lamnaouar, der har adskillige år og rejsemål som guide og destinationschef bag sig, peger desuden på juni som den oplagte måned at være aktiv i, inden sommervarmen for alvor sætter ind ved Middelhavet. Han siger: ”Alt i alt så er juni den perfekte måned at rejse i, da der er plads til at nyde ferien i sit eget tempo og med godt albuerum, mens temperaturen er meget behagelig. Mange rejsemål viser sig fra deres smukkeste og mest frodige side i juni, hvad enten man nyder ferien på de små lokale tavernaer eller i et par vandresko i bjergene”.

I alt sender Spies omkring 150.000 danskere afsted i sommerhalvåret, hvoraf ca. 25.000 rejser i juni måned.

Emner

Kategorier


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark