Gå til indhold
Vinterferie-rejser revet væk

Pressemeddelelse -

Vinterferie-rejser revet væk

Om godt to uger starter vinterferien for de fleste skoler landet over. Og hos Danmarks største rejsearrangør, Spies oplever man en kæmpe efterspørgsel på sol- og badeferier i en grad, så man nu melder om stort set udsolgt på alle charterrejser. Og med kun ganske få pladser tilbage i uge 7 ser man ind i et vinterferiesalg, der ligger endnu højere end inden corona.

Med udsigt til endnu flere lempelser og en coronavariant, som flere eksperter mener kan være enden på pandemien ses danskernes opsparede rejselyst nu igen tydeligt afspejlet i bookingerne. Og dét i en grad, så man hos Danmarks største rejsearrangør har oplevet en stigning på over 200 procent i bookinger i starten af januar. Og tendensen er fortsat lige siden, hvilket nu resulterer i en stort set udsolgt vinterferie.

Kommunikationschef i Spies, Sofie Folden Lund siger: ”Har man lyst til at bytte regn og rusk ud med sand og strand her i vinterferien, skal man ikke vente ret længe med at beslutte sig. 97 procent af alle vores charterrejser i uge 7 er udsolgte, og vi forventer at det går stærkt her de sidste uger, især med udsigt til yderligere lempelser af restriktioner fra februar”. Sofie Folden Lund påpeger i øvrigt, at det ikke blot er vinterrejserne der bliver revet væk – sommeren tegner ligeledes til at blive aldeles lys, varm og solrig for mange tusinde danskere, hvorfor man allerede nu er i gang med at kigge på yderligere flykapacitet til sommerferieugerne.

De mest populære rejsemål i vinterferien hos Spies:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Kap Verde
  4. Madeira
  5. Dubai

Fem gode råd til at rejse i en pandemitid:

  1. Sæt sig grundigt ind i, hvilke indrejseregler, der gælder for dit rejsemål. Tjek både rejsebureauets, de respektive landes, dit flyselskab samt Udenrigsministeriet hjemmeside.
  2. Sæt sig grundigt ind i, hvilke restriktioner der gælder på dit rejsemål, så du kan forholde dig til det inden du booker.
  3. Bestil en pakkerejse, hvor du er bedre stillet i forhold til at blive guidet, få hjælp på rejsemålet og i forhold til mulighed for at om- eller afbookning.
  4. Tjek hvordan du er dækket af din rejseforsikring, både på rejsen og ved afbestilling.
  5. Vær fuldt vaccineret. Langt de fleste steder er det fuldstændigt problemfrit at rejse til, så længe du er vaccineret.

For yderligere information, tal, billeder fra rejsemål eller ønske om interview kontakt venligst Sofie Folden Lund, sofie.lund@spies.dk / 26 36 23 77

Emner


Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Sunclass Airlines . 

Kontakt

Velkommen til Spies - Presseinformation!

Presseinformation og pressemeddelelser fra Spies. Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Nordic Leisure Travel Group.

Spies - Presseinformation
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Denmark