Få vores nyheder på mail

Pressemeddelelser

Spies fortsætter med at satse stort på yogarejser

Spies indsætter nu Nordens største fly til Mallorca

Pressemeddelelser   •   Maj 11, 2021 14:32 CEST

Det er gået stærkt hos Spies i weekenden, hvor sommerens første charterfly til Mallorca hurtigt blev udsolgt. Derfor har Spies og deres eget flyselskab, Sunclass Airlines, nu indsat Nordens største fly på deres første afgang til Mallorca den 22. maj, så endnu flere solhungrende danskere kan komme sydpå.

Sommerens første charterfly er klar til takeoff

Danskernes opsparing under pandemien går primært til rejser

Pressemeddelelser   •   Maj 07, 2021 09:10 CEST

En ny undersøgelse fra Spies viser, at 5 ud af 10 danskere har opsparet mere end normalt under corona-pandemien. Og når verden åbner igen, er det primært en rejse, som man vil unde sig selv for sparepengene. Det svarer 70 procent af respondenterne. Mange har også lagt til side for at kunne forkæle sig selv med lidt ekstra fremover og for at have en buffer.

Spies frigiver sommerrejserne 2022 før tid
Spies er branchevinder i bæredygtighed

Spies er branchevinder i bæredygtighed

Pressemeddelelser   •   Mar 11, 2021 12:30 CET

Spies blev i denne uge kåret som Danmarks mest bæredygtige rejsearrangør, da Sustainable Brand Index kårede vindere i 24 forskellige brancher ved årets prisuddeling. Prisen for Danmarks mest bæredygtige brand gik til REMA1000 efterfulgt af Aarstiderne og Lego.

Spies indfører fordelagtige afbestillingsvilkår

Spies indfører fordelagtige afbestillingsvilkår

Pressemeddelelser   •   Feb 01, 2021 10:30 CET

Som den eneste større danske rejsearrangør tilbyder Spies nu muligheden for at afbestille rejsen indtil 30 dage før afrejse i foråret og forsommeren

Flere og flere vælger tryghed via pakkerejsen

Flere og flere vælger tryghed via pakkerejsen

Pressemeddelelser   •   Jan 22, 2021 13:42 CET

Efter snart et år med COVID-19 og nedlukninger findes der en stigende optimisme omkring, at det kan blive muligt at rejse på sommerferie i 2021, og det mærkes også i antallet af bestillinger til sommeren. Samtidig er pakkerejsen blevet mere relevant end nogensinde før, da mange gerne vil have tryghed, når de bestiller rejsen. Det viser Spies’ rejsepanel, hvor 43 % svarer, at de er mere tilbøjelige

Spies storsatser sig ud af krisen og  lancerer ny brandidentitet

Spies storsatser sig ud af krisen og lancerer ny brandidentitet

Pressemeddelelser   •   Dec 10, 2020 09:09 CET

Spies, som er en del af Nordens førende rejsekoncern NLTG med Petter Stordalens Strawberry og Altor som største ejere, ser nu frem mod en tid efter pandemien, hvor længslen efter at rejse er stor. I dag skriver Spies et helt nyt, spændende kapitel i sin over 60-årige historie ved at lancere en helt ny identitet og brandstrategi.

Spies, rejs og vær tryg - få ​pengene tilbage inden for 7 dage ved annullering

Spies, rejs og vær tryg - få ​pengene tilbage inden for 7 dage ved annullering

Pressemeddelelser   •   Okt 23, 2020 13:08 CEST

​Pengene tilbage inden for 7 dage ved annullering og endnu bedre vilkår for afbestilling og ændring af rejser. Med Spies’ nye garantier er det også i en Corona-tid trygt at bestille rejse.