Få vores nyheder på mail

Book på forhånd din foretrukne solstol på hotellet

Pressemeddelelse   •   Jan 30, 2018 09:41 CET

Sunprime Atlantic View på Gran Canaria er et af de hoteller, hvor Spies vil teste tilbuddet om at forhåndsbooke solstole. Hotellet er et voksenhotel med en aldersgrænse på 16 år.

I efteråret åbnede Spies op for muligheden for at forhåndsbooke sit favoritværelse på flere af selskabets egne koncepthoteller. Det er blevet en succes. Nu kommer en ny tjenesteydelse fra Danmarks største rejsearrangør: book din foretrukne solstol på dit hotel inden du rejser.

Det nye initiativ lanceres inden for hele Thomas Cook Group, Spies’ moderselskab, og er en del af gruppens strategi om at udvikle serviceydelser, som er med til at gøre ferierejsen til ”de bedste uger på året”. Der lukkes op for booking af de første solstole i slutningen af februar. Tiltaget testes i første omgang på to udvalgte hoteller: Sunprime Atlantic View på Gran Canaria og SENTIDO Buganvilla Hotel & Spa på Fuerteventura.

- I løbet af sommeren vil yderligere 30 hoteller tilbyde den nye service. Vi arbejder hele tiden på at fjerne momenter, som kan skabe irritation hos nogle af vores gæster. At kunne bestille en solstol i forvejen er et eksempel på en løsning, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Seks dage inden afrejse modtager de gæster, som har bestilt hotel med mulighed for at booke solstole, en mail med et poolkort med en oversigt over placeringen af de ledige solstole. Med i mailen er også et ”kompas”, så man let kan se hvornår på døgnet, stolene står i sol eller skygge.

- Cirka 10-20 pct. af hotellernes solstole vil kunne bookes på forhånd til en pris af 25 euro (ca. 186 kr.) – og det uanset længden på ens ferie. De forhåndsbookede solstole kan ikke benyttes af andre gæster. De øvrige solstole vil som altid kunne anvendes uden omkostninger, siger Torben Andersen.

Et rundspørge blandt 10.200 deltagere i Spies’ rejsepanel har vist, at 25 pct. er interesserede i at kunne forhåndsbooke en solstol på ferien. Af dem vil 4 ud af 10 (39 pct.) helst booke en solstol med udsigt mod havet, men tæt ved poolen, mens 17 pct. gerne vil liggeafsides i skyggen under et træ.

Billedtekst (Klik på fotolinket):

https://www3.spies.dk/spiesdk/presse/Choose-Your-Favourite-sunbed.jpg

De ledige solstole kan let bookes ved hjælp af bl.a. en app til en smartphone eller tablet.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93 eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

OM SPIES' REJSEPANEL: Panelet er en dialogkanal mellem rejseinteresserede og rejsearrangøren Spies. Det er et internetbaseret, uafhængigt og upolitisk panel, der afspejler tendenser, når det gælder danskernes ferie. Det er frivilligt og gratis at være med, og man kan når som helst forlade panelet. I øjeblikket er ca. 37.000 med i panelet. Ovennævnte undersøgelse er gennemført den 29 januar 2018.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.