Få vores nyheder på mail

Charterfly kan nu tilbyde tre klasser

Pressemeddelelse   •   Jun 14, 2018 09:54 CEST

Thomas Cooks bedste klasse på A330-200 flyene skifter til vinter navn fra RoyalClass til Premium. Vælger man at sidde på Premium, får man bl.a. ekstra benplads, større stole med bedre komfort og opgraderet mad.

Nu bliver det muligt at opgradere komforten på flyrejsen med Nordens største charterflyselskab. Thomas Cook Airlines, der er Spies’ eget flyselskab, har hidtil kun haft en økonomiklasse på selskabets A321-fly. I den kommende vinter splittes flyene op i to afdelinger, nemlig i en Economy Plus klasse forrest i flyet, hvor mad og entertainment indgår samt i en Economy klasse.

Også selskabets A330-200 fly, der bl.a. flyver til Thailand og Den dominikanske Republik, får ændret klasseopdelingen, idet selskabets bedste klasse fremover får navnet Premium. Flyene kan endvidere tilbyde Economy Plus og Economy – altså tre klasser i alt på samme fly.

-Vælger man at sidde på Premium, får man ekstra benplads og større stole med bedre komfort. Alle passagerer på A330-flyene har egne videoskærme. På Premium klassen bydes der bl.a. på frie drinks og to måltider – det ene med en tre retters menu, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines.

Premium gæsterne kan endvidere medbringe fem kilo ekstra bagage, der kan checkes in til flyrejsen ved egen skranke på ud- og hjemrejsen, de får fast track i security og adgang til lounge på udrejsen. Der er en aldersgrænse, idet børn under to år ikke kan sidde på Premium.

Forskellen på Economy Plus og Economy på A330 flyene ligger i servicen ombord. På Plus klassener mad og entertainment systemet inkluderet. På de mindre A321-fly er mad og entertainment systemet også inkluderet i prisen på Plus-klassen. Prisen for Premium på langdistanceflyvninger er fra 2.395 kr. retur.

Yderligere information: Se mere om de nye flyklasser på spies.dk – kontakt evt. salgsdirektør John Alexandersen, tlf. 40 10 60 58 eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 50 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.