Få vores nyheder på mail

Feriefolket får adgang til en farverig lounge

Pressemeddelelse   •   Aug 24, 2018 09:56 CEST

Feriefolket overtager nu et privilegie, som hidtil mest har været forretningsfolkene forundt: adgangen til en af Københavns Lufthavns nyeste lounger, Atelier Relaxium Lounge, i forretningsområdet ved finger A.

Det er Danmarks største rejsearrangør, Spies, der har lavet en aftale med Aviator, der driver den farverige lounge. Ved fremvisning af ens rejsebevis, får gæsterne en rabatteret adgang til loungen. Prisen starter om morgenen ved 139 kr. for voksne – 115 kr. for børn mellem to og 12 år.

  • Den afslappede lounge er på hele 472 kvm. i to etager. Her bydes der på bl.a. morgenmad, småretter og diverse drikkevarer som drinks, øl og vin – fortæring, der prismæssigt hurtigt overstiger adgangsprisen, hvis man i stedet vælger at benytte sig af lufthavnens restauranter, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Den farveglade Atelier Relaxium Lounge er indrettet med farver, som er tilpasset ens humør. Er man i det kreative hjørne, bør man besøge det gule, orange eller røde område på førstesalen. Ønsker man i stedet stilhed – også for øjet – er underetagen med de rolige blå eller grønne farver tilpasset ens humør.   

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.