Få vores nyheder på mail

Find Holger på Gran Canaria

Pressemeddelelse   •   Dec 16, 2016 11:16 CET

Gæsterne på Altamar føler sig som en stor familie. Og naturligvis skulle 30 års jubilæet fejres med et familiefoto med nogle af de ca. 400 danskere, der i en uge har sagt farvel til juletravlheden og nyder solen og de 25 grader.

Hotel Altamar i Puerto Rico på Gran Canaria er et af de hoteller i verden, der besøges af flest danskere. Over 8.000 rykker hvert år ind på hotellet, som i disse dage kan fejre 30 års jubilæum – alle årene i tæt samarbejde med 60 års jubilaren Spies.

Ca. 400 stamgæster fra hele landet er taget fra tre danske lufthavne til Puerto Rico for at deltage i en stor jubilæumsfest og en række andre festlige aktiviteter. Hotellet har valgt at fejre sig selv med at modernisere 77 af hotellets 257 lejligheder.

- Hotellet er uden sammenligning det af vores hoteller, som har flest stamgæster. Flere har været på hotellet op mod 60 gange. Hotellet er også det mest populære, når tre generationer rejser sammen for f.eks. at fejre en rund dag eller en bryllupsdag, siger produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Altamar er så populært, at stampublikummet hamstrer rejser. Flere har således booket tre-fire rejser til det kommende år, og nogle vælger at lukke for varmen derhjemme og tilbringe de kolde måneder i sol og varme.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.