Få vores nyheder på mail

Nyt ekstrafly til de rejselystne bornholmere

Pressemeddelelse   •   Feb 29, 2016 08:27 CET

Bornholm er en populær ferieø, men øens borgere har selv en voldsom lyst til at holde ferie. Det får nu Spies til at indsætte et ekstrafly fra klippeøen til Rhodos. I forvejen har selskabet sommeren over oplagt seks flyvninger til fem europæiske rejsemål. Totalt skal ca. 1.500 af øens 39.756 indbyggere i år ud at flyve med Thomas Cook Airlines’ A321-fly.

Og det er netop disse nye fly, der nu gør det muligt for bornholmerne at flyve direkte til De Kanariske Øer og slippe for omvejen via København. Hidtil har intet fly kunnet lette fra Bornholms forholdsvis korte startbane med nok brændstof til at nå de ca. 3.860 kilometer til De Kanariske Øer, men det problem er fikset nu med miljøvenlige fly med bedre brændstoføkonomi.

- Og det ser ud til, at vi får fuldt hus, når vi den 2. april får ”verdenspremiere” på det første direkte fly til Gran Canaria. Lige nu mangler vi blot at sælge 44af de 200 pladser på flyet, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Ud over til Gran Canaria flyver Spies i foråret til Mallorca og græske Skiathos og Skopelos. - Mallorca er ikke til at komme uden om - heller ikke fra Bornholm. På afgangen den 22. april er der blot 31pladser tilbage, men den 4. oktober, når turistsæsonen er ovre på Bornholm, er der en ekstra afgang til kærlighedens ø, siger Torben Andersen.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.