Få vores nyheder på mail

Regnen skaber rejseboom - Tyrkiet er tilbage igen

Pressemeddelelse   •   Jul 04, 2017 10:42 CEST

Så er der igen rift om rejserne til Tyrkiet med de mange All Inclusive-hoteller – godt hjulpet på vej af det ustadige danske sommervejr. I Tyrkiet siger statistikken, at der ikke falder regn i juli og august.

Så er nedtællingen til sommersolen i fuld gang. Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, havde kl. 8 tirsdag morgen et ”lager” på ca. 3.600 solrejser i juli måned. Det er ca. 4.400 færre end samme måned sidste år.

- Mandag solgte vi ca. 550 pladser, så med en vejrudsigt, der fortsat lover en del byger, vil pladserne være væk i løbet af den næste uges tid, vurderer produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

Ud over det rekordhøje salg glæder han sig over, at Tyrkiet er tilbage igen hos danskerne. – Rejser hertil går lige nu som varmt brød. I dag tirsdag har vi blot totalt 280 juli-pladser tilbage til Antalya, Gazipasa og Dalaman, fortæller Carlos Cebrian.

Der er udsolgt til de to græske øer Skopelos og Skiathos, mens der kun er et par håndfulde rejser tilbage til Kavala i Grækenland og Split i Kroatien. 98,9 pct. af rejserne til nyheden Almeria i Spanien er solgt.

– I takt med at vi kan hænge den røde lampe ud for flere rejsemål i juli, vender danskerne blikket mod rejser i august og september. Her er udvalget fortsat stort, og danskerne kan også her være sikker på sol og varme, siger Carlos Cebrian.

Spies har netop åbnet for salget af sommerrejser i 2018. – Vi har dagligt omkring 100 gæster, der lige nu solsikrer næste års sommerrejse. Mange ønsker også at sikre sig deres favorithotel – for stadig flere er hotellet vigtigere end selve rejsemålet, siger Carlos Cebrian.

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.