Få vores nyheder på mail

Stor rejselyst i påsken - otte af 10 rejser solgt

Pressemeddelelse   •   Feb 10, 2017 11:40 CET

Rom i påsken – det er bl.a. at sidde i solen på en fortovsrestaurant og nyde et glas kølig hvidvin.

Ingen ved, hvordan vejret bliver i april – og efter nogle dage med sne i store dele af landet har danskerne revet påskerejser ned fra hylderne. Hos Spies er otte ud af 10 rejser solgt med afrejse i perioden fra den 7. til den 15. april, hvilket er 20 pct. flere end på samme tidspunkt i fjor. Der er stadig rejser at få til Gran Canaria og Mallorca, mens der udsolgt til f.eks. Egypten.

I år falder påsken senere end i fjor, og for de, der vil have sol og varme, er sommersæsonen startet i de populære ferielande omkring Middelhavet. Det er først og fremmest Mallorca og Cypern, der er populære rejsemål også i påsken. Andre populære rejsemål hos Spies er Maldiverne og Dubai. Mange vil også tage på krydstogt i Caribien.

- Som altid er storbyerne populære i påskedagene. Her topper London, Rom og Barcelona – de to sidste storbyer kan også byde på den sol og varme, som mange sukker efter i disse dage. En ”bobler” på Top 10-listen er Wien, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

SOL- OG BADEREJSEMÅL:

 1. Gran Canaria
 2. Tenerife
 3. Mallorca
 4. Cypern
 5. Madeira

STORBYER:

 1. London
 2. Rom
 3. Barcelona
 4. New York
 5. Prag
 6. Budapest
 7. Paris
 8. Lissabon
 9. Berlin
 10. Wien

Yderligere information: Produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93, eller kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.