Få vores nyheder på mail

Thomas Cook lancerer hotelfond til en værdi af 150 millioner pund

Pressemeddelelse   •   Mar 08, 2018 09:29 CET

Casa Cook er det seneste skud på listen over Spies’ succesfulde koncepthoteller.Den nye hotelfond vil etablere endnu et på Ibiza.

Klar med nyt hotelprojekt på Ibiza

Thomas Cook Group, der er en af verdens ledende rejsearrangører med bl.a. danske Spies og Thomas Cook Airlines Scandinavia, lancerer nu hotelinvesteringsfonden Thomas Cook Hotel Investments. Det sker i et tæt samarbejde med det schweiziske hotelinvestor selskab LMEY Investments. Det første projekt bliver et nyt Casa Cook hotel på den spanske ø Ibiza.

Thomas Cook Hotel Investments består af fem hotelfaciliteter til en samlet værdi af ca. 150 mill. pund. Det bliver Thomas Cooks hovedplatform ved erhvervelse af nye ejendomme med det mål, at vokse med flere egne koncepthoteller.

-Vores egne hotelkoncepter, som vi har udviklet ved hjælp af bl.a. vores kunders ønsker, spiller en væsentlig rolle i vores store succes på rejsemarkedet.Vi ved, at de gæster, der bor på Spies’ og Thomas Cooks egne koncepthoteller, er de mest tilfredse, hvilket får dem til igen og igen at vende tilbage. Målet er at få endnu flere hoteller, der ejes og drives af os selv og er med til at øge vores rentabilitet, siger Magnus Wikner, Thomas Cook Northern Europe.

Den nye hotelfond har været planlagt gennem nogen tid. - Vi kan nu fremskynde vores planer om at erhverve etablerede ejendomme på populære rejsemål for at omdanne dem til egne koncepthoteller. Vi har igangværende forhandlinger med flere hotelejere omkring Middelhavet og vil i de kommende måneder offentliggøre flere projekter, siger Ingo Burmeister, Chief Officer Hotels & Resorts Thomas Cook Group.

Hotellfonden består lige nu af de populære Spies familiehoteller Sunwing Kallithea på Rhodos og Sunwing Makrigialos på Kreta. LMEY bidrager med Aldiana Andalucia og Aldiana Alcadesia i Spanien. Hotellfondens første fælles investering bliver et nyt Casa Cook-hotel i Spanien. Hotellet vil blive lanceret på Ibiza sommeren 2019 og placeres i den stille bugt Cala Gracio, en kort gåtur fra San Antonio, hvis legendariske solnedgange og verdensberømte klubber gør det til et populært sted for øens feriegæster.

- Målet er at opnå de højeste kundetilfredshedstal i branchen og dermed tiltrække en ny generation af kunder til Thomas Cook. Casa Cook er et vigtigt led i vores egen hotelstrategi. Jeg er især glad for at arbejde med LMEY i udviklingen af vores første Casa Cook i Spanien - og især på Ibiza, det perfekte rejsemål for Casa Cook-kunden på udkig efter et strandhotel, der matcher ens bylivsstil, fortsætter Ingo Burmeister.

Casa Cook-konceptets bohemchikke stil og design har skabt en ny trendbevidst målgruppe og har vundet flere anerkendelser siden det første hotel åbnede på Rhodos sommeren 2016. En anden Casa Cook åbnede på Kos sommeren 2017.

Om Thomas Cook Group Plc.

Thomas Cook Group er en af verdens førende rejsearrangører og havde en omsætning på 9 milliarder pund i det seneste regnskabsår, som sluttede den 30. september. Koncernen har ca. 22.000 ansatte og 190 egne koncepthoteller. Gruppen driver virksomhed på 17 markeder og har på årsbasis ca. 20 millioner gæster. Thomas Cook Group plc er noteret på børsen i London (TCG). Danske Spies og Thomas Cook Airlines Scandinavia er en del af gruppen.

For mere information, kontakt:

Matthew Magee
Group Head of Corporate Communications
Thomas Cook Group plc
Phone: +44 207 294 7059
E-mail: matthew.magee@thomascook.com

Anna Hagberg
Tf. Informationschef Thomas Cook Northern Europe
Telefon: 0709-513158
E-mail: anna.hagberg@ving.se

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der bl.a. driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Group plc er noteret på Børsen i London og selskabets ca. 22.000 ansatte opererer i over 200 lande. Thomas Cook Group Airlines, der bl.a. tæller Condor i Tyskland, Thomas Cook Airlines i Storbritannien og Thomas Cook Airlines i Belgien, er med 90 moderne og miljøvenlige fly Europas 11. største flyselskab.